viernes, 5 de agosto de 2011

Bouquet d’Alella llança el seu primer vi de criança, el Blanc



Després de l’èxit assolit amb la sortida al mercat del primer vi d’aquest celler, Bouquet d’Alella llança ara un nou producte, el Bouquet d’A Blanc+. Es tracta d’un vi blanc de Pansa Blanca i Garnatxa Blanca (varietats autòctones de la DO Alella) criat en bóta de roure hongarès. Toni Cerdà, viticultor, enòleg i propietari del celler, es mostra optimista: “veient la bona acollida que ha tingut el blanc jove a botigues i restaurants, confiem que el Blanc+ també agradarà al públic. És un vi més complex, que mostra una maduresa aromàtica amb suaus tocs de criança i un pas de boca ample amb un retrogust persistent”.
Procedent de raïm d’agricultura ecològica, el Bouquet d’A Blanc+ s’ha elaborat amb maceració pre-fermentativa en fred durant 24 hores, per després fermentar en bótes noves durant 3 setmanes abans de ser sotmès a la posterior criança de 5 mesos sobre les mares a les mateixes barriques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario