Després de l’arrencada, i durant el cap de setmana, es van succeir una quinzena d’activitats programades amb l’objectiu de donar a conèixer els vins de la DO Alella. Algunes d’elles van gaudir de tant d’èxit que va caler tancar les llistes d’inscripció per excés de demanda. Destaquen les visites teatralitzades a la cella vinaria, el celler romà de Teià, i l’obertura de portes dels diferents cellers de la DO (algunes d’elles amb complements ben originals, com la visita que Alta Alella va oferir per donar a conèixer el treball que hi fan amb la varietat Syrah, o el tast de mostos a mig fermentar que va tenir lloc a la seu d’Alella Vinícola). El ventall d’opcions gastronòmiques és prou ampli. Aquest cap de setmana van omplir menjadors tant el sopar-maridatge amb música en directe i projeccions de fotografies de vinya del restaurant Cuinalella (Alella), com el menú desgustació amb maridatge del restaurant Sant Miquel (Vallromanes), en què els autors de cada vi tastat van comentar-ne les característiques als comensals.
La Setmana del Vi DO Alella s’allargarà, amb diverses activitats diàries, fins el diumenge 2 d’octubre. El programa complet es pot consultar a www.pansablanca.cat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario