viernes, 18 de noviembre de 2011

Alumnes de l’Escola d’Enologia d’Espiells visiten la DO Alella

El passat 15 de novembre, un grup de cinquanta estudiants de l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech d’Espiells van visitar la Denominació d’Origen Alella. Entre els estudiants hi havia alumnes dels cicles formatius de grau superior de Gestió Comercial i Màrqueting Enològic i de Vitivinicultura. Tots ells van iniciar la jornada a l’IES Alella, on van poder escoltar una sèrie de ponències curtes juntament amb els alumnes del grau superior d’Enologia que es cursa en aquest institut. Andreu Francisco, alcalde d’Alella i president del Consorci de la DO, va situar l’auditori en el territori DO i va explicar l’origen i les raons de ser del consorci que presideix. Tot seguit, Josep Maria Pujol-Busquets, enòleg i propietari d’Alta Alella, va parlar del màrqueting del seu celler i de la comercialització dels productes que hi elabora. A continuació, Alejandra Lara, gerent del Consorci de la DO Alella, va parlar d’enoturisme a la DO i de la creació d’aquesta nova destinació turística. Va acabar la sessió Oriol Artigas, enòleg de l’IES Alella, que va dirigir un tast de tres vins DO Alella. Acabat el tast, els estudiants de Màrqueting van complementar el matí tot fent una visita guiada al celler Alta Alella, mentre que els de Vitivinicultura la van fer al celler Roura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario